Computers

Alles wat maar gaat over computers en Internet kan je hier vinden.
Gebruikersavatar
AlkmaarForever
Oude garde
Berichten: 1188
Lid geworden op: 10 dec 2006, 09:22
Locatie: Alkmaar

Mooie prijs hoor voor deze set.
Gebruikersavatar
G-Vak
Invaller
Berichten: 2225
Lid geworden op: 31 mei 2006, 11:55
Locatie: Alkmaar
Contacteer:

Hoi,

Vreemd maar ik kan geen verbinding maken met Spotnet via de daarvoor ingestelde usenet-provider.
Alles word ingevuld zoals aangeraden:Provider is XSNews,adres word automatisch ingevuld,
Poort 119,Aantal verbindingen 2 (aangeraden door XSNews) en het opgegeven Gebr.naam en
wachtwoord.Toch krijg ik het bericht na invullen : "502 Authentication defaults unknown (502)"
Ook volgens de website's van Spotnet en XSNews is dit wel de juiste manier.
Iemand een idee wat er fout gaat?
pAuluZ
Invaller
Berichten: 2286
Lid geworden op: 19 jan 2005, 10:57
Locatie: Winkel

G-Vak schreef:Hoi,

Vreemd maar ik kan geen verbinding maken met Spotnet via de daarvoor ingestelde usenet-provider.
Alles word ingevuld zoals aangeraden:Provider is XSNews,adres word automatisch ingevuld,
Poort 119,Aantal verbindingen 2 (aangeraden door XSNews) en het opgegeven Gebr.naam en
wachtwoord.Toch krijg ik het bericht na invullen : "502 Authentication defaults unknown (502)"
Ook volgens de website's van Spotnet en XSNews is dit wel de juiste manier.
Iemand een idee wat er fout gaat?
(A) Kon je voorheen wel met deze gegevens downloaden?

(B) Kijk even of je met dezelfde gegevens wel ergens anders NZB's kan downloaden via Grabit oid.
Als dat wel gaat weet je dat het aan spotnet ligt. En of anders ff een maandje een payserver nemen voor een paar knaken.
Werkt sowieso veel beter, sneller en een hogere retentie. Ikzelf gebruik deze.

Probeer deze ook eens: KLIK
mAgNaVoX oDySsEy
Gebruikersavatar
G-Vak
Invaller
Berichten: 2225
Lid geworden op: 31 mei 2006, 11:55
Locatie: Alkmaar
Contacteer:

(A) Kon je voorheen wel met deze gegevens downloaden?

Voorheen gebruikte ik een account van een ander maar wel op mijn PC.
Ik vond toen wel dat Spotnet steeds meer storingen had.

(B) Kijk even of je met dezelfde gegevens wel ergens anders NZB's kan downloaden via Grabit oid.
Als dat wel gaat weet je dat het aan spotnet ligt. En of anders ff een maandje een payserver nemen voor een paar knaken.
Werkt sowieso veel beter, sneller en een hogere retentie. Ikzelf gebruik deze.

Probeer deze ook eens: KLIK

Is ook een mogelijkheid.
Payserver voor die paar MP3-tjes is wat overdreven.
Ik zoek ook nog steeds op allerlei Fora,maar een echte oplossing
nog niet gezien.Ga nog maar even uit van een storing.Maar de tips zijn waardevol.
pAuluZ
Invaller
Berichten: 2286
Lid geworden op: 19 jan 2005, 10:57
Locatie: Winkel

Voor mp3-tjes moet je dat inderdaad niet doen nee.
Is je provider Ziggo? Zo ja die ondersteunen nieuwsgroepen.
Je kan dan met je Ziggo inlog gegevens ook via spotnet downloaden.

Kijk voor de rest nog eens goed of je alles goed hebt ingevuld.
mAgNaVoX oDySsEy
Gebruikersavatar
G-Vak
Invaller
Berichten: 2225
Lid geworden op: 31 mei 2006, 11:55
Locatie: Alkmaar
Contacteer:

pAuluZ schreef:Voor mp3-tjes moet je dat inderdaad niet doen nee.
Is je provider Ziggo? Zo ja die ondersteunen nieuwsgroepen.
Je kan dan met je Ziggo inlog gegevens ook via spotnet downloaden.

Kijk voor de rest nog eens goed of je alles goed hebt ingevuld.

UPC. En die heeft geen ondersteuning. Ik heb alles weer ingevuld
zoals het moet maar weer de 502-melding. Jammer,ik vond Spotnet
makkelijk,duidelijk en altijd wel wat te vinden. Retentie was 2 dagen
(gratis account bij XSNews) maar elke dag even kijken dus dat is geen
probleem.
pAuluZ
Invaller
Berichten: 2286
Lid geworden op: 19 jan 2005, 10:57
Locatie: Winkel

Probeer nzbee eens, als dat ook niet werkt gaat er iets fout bij xs news.

Succes.
mAgNaVoX oDySsEy
Gebruikersavatar
AlkmaarForever
Oude garde
Berichten: 1188
Lid geworden op: 10 dec 2006, 09:22
Locatie: Alkmaar

G-Vak schreef:Hoi,

Vreemd maar ik kan geen verbinding maken met Spotnet via de daarvoor ingestelde usenet-provider.
Alles word ingevuld zoals aangeraden:Provider is XSNews,adres word automatisch ingevuld,
Poort 119,Aantal verbindingen 2 (aangeraden door XSNews) en het opgegeven Gebr.naam en
wachtwoord.Toch krijg ik het bericht na invullen : "502 Authentication defaults unknown (502)"
Ook volgens de website's van Spotnet en XSNews is dit wel de juiste manier.
Iemand een idee wat er fout gaat?
Ik had vanochtend hetzelfde probleem, ook XSNews als provider, probleem loste zichzelf echter na een paar minuten op.
Gebruikersavatar
G-Vak
Invaller
Berichten: 2225
Lid geworden op: 31 mei 2006, 11:55
Locatie: Alkmaar
Contacteer:

pAuluZ schreef:Probeer nzbee eens, als dat ook niet werkt gaat er iets fout bij xs news.

Succes.
Probleem opgelost.: Bij invullen gegevens van XSNews word automatisch
het adres reader.xsnews.nl ingevuld. heb ik veranderd in free.usenet.com
en dan pakt ie hem wel. Werkt weer. Applaus voor mezelf.
Gebruikersavatar
AlkmaarForever
Oude garde
Berichten: 1188
Lid geworden op: 10 dec 2006, 09:22
Locatie: Alkmaar

=D>
pAuluZ
Invaller
Berichten: 2286
Lid geworden op: 19 jan 2005, 10:57
Locatie: Winkel

Mooi zo! :wink:
Het was ook al raar dat het adres zelf ingevuld wordt, normaliter moet je dat altijd zelf handmatig invullen.
mAgNaVoX oDySsEy
Gebruikersavatar
G-Vak
Invaller
Berichten: 2225
Lid geworden op: 31 mei 2006, 11:55
Locatie: Alkmaar
Contacteer:

Ben ik de enige met een blauwe Forumpage genaamd BBoots
met oude berichten? Update of een serverstoring ???
Gebruikersavatar
MO7
Beheerder
Berichten: 7162
Lid geworden op: 30 dec 2003, 19:14
Locatie: Alkmaar

Kijk even in het goeie topic en je ziet wat er aan de hand is.
Waar is Altijd Zichzelf gebleven?
Gebruikersavatar
G-Vak
Invaller
Berichten: 2225
Lid geworden op: 31 mei 2006, 11:55
Locatie: Alkmaar
Contacteer:

Hoi.

In Windows Live Mail bij de nieuwsgroepen staan alle reacties op een bericht opeens allemaal

onder elkaar.Terwijl ik voorheen op het icoontje moest klikken om de discussie

te kunnen bekijken.Ik heb waarschijnlijk onbewust op iets geklikt,en zoek nu naar

een mogelijkheid om alles weer samen te voegen. De tab "uitvouwen/samenvoegen"

zou dat moeten doen maar dat blijft een vaag icoontje,dus niet bruikbaar.

Hoe ging het ook alweer ??
Gebruikersavatar
dirkjan
Basisspeler
Berichten: 2742
Lid geworden op: 09 mar 2006, 18:25
Locatie: Kolhorn
Contacteer:

Ik ben op zoek naar een Wordpress widget waar ik niet alleen mijn eigen tweets kan laten zien, maar ook de tweets van iedereen die ik volg. Ik heb me het apelazarus zitten zoeken, zowel op wordpress als google, maar ik kom alleen maar widgets tegen die je eigen tweets laten zien. Dus als iemand er eentje weet zou ik het zeer waarderen dat hij dat even post.

Liefst gratis natuurlijk. Blijf een Nederlander hè :D
Wie zijn vrijheden wil opgeven voor veiligheid, zal uiteindelijk geen van beide hebben.
Johannes
Ben-Sider
Berichten: 941
Lid geworden op: 27 dec 2003, 14:19
Locatie: Alkmaar
Contacteer:

Je wilt dus zoiets? http://www.azfanpage.nl/het-muurtje/" onclick="window.open(this.href);return false;
Gebruikersavatar
dirkjan
Basisspeler
Berichten: 2742
Lid geworden op: 09 mar 2006, 18:25
Locatie: Kolhorn
Contacteer:

Ja, zoiets, maar dan voor in de sidebar.
Wie zijn vrijheden wil opgeven voor veiligheid, zal uiteindelijk geen van beide hebben.
Gebruikersavatar
dirkjan
Basisspeler
Berichten: 2742
Lid geworden op: 09 mar 2006, 18:25
Locatie: Kolhorn
Contacteer:

Hoe heet de plugin die voor het muurtje gebruikt wordt dan?
Wie zijn vrijheden wil opgeven voor veiligheid, zal uiteindelijk geen van beide hebben.
Gebruikersavatar
G-Vak
Invaller
Berichten: 2225
Lid geworden op: 31 mei 2006, 11:55
Locatie: Alkmaar
Contacteer:

Hoi,
nadat ik een fout e-mail adres heb ingevuld en het dus niet kon worden
verzonden,
blijft deze boodschap steeds terugkomen:

"Het bericht kan niet worden verzonden. De instellingen voor de server voor
uitgaande e-mail [SMTP] moeten mogelijk worden geconfigureerd. Neem contact
op met de e-mailprovider voor de serverinstellingen voor"
(en dan volg het fout getypte e-mail adres).

Bij het afsluiten van Windows Live Mail krijg je dan de vraag of de mail in
het Postvak uit moet worden verzonden.

Ik heb het mailtje helemaal verwijdert en toch blijft de vraag komen over
het "Postvak uit"
In WLM zie ik geen postvak uit, en het mailtje heb ik al helemaal verwijdert.
Hoe ging het ook alweer ?
Johannes
Ben-Sider
Berichten: 941
Lid geworden op: 27 dec 2003, 14:19
Locatie: Alkmaar
Contacteer:

dirkjan schreef:Hoe heet de plugin die voor het muurtje gebruikt wordt dan?
Ik denk dat het deze is https://wordpress.org/plugins/wp-social-stream/" onclick="window.open(this.href);return false; maar als je zekerheid wil even contact opnemen met Huiswaard die heeft de site in elkaar gezet.
Plaats reactie