PSV

Over andere (buitenlandse) clubs dan AZ, en Oranje
Gebruikersavatar
Forza AZ
Beheerder
Berichten: 5234
Lid geworden op: 27 dec 2003, 11:20
Locatie: Alkmaar
Contacteer:

Langedijk schreef: 19 feb 2021, 15:46 Dank. Maar in die CoL is nog minder te verdienen dan in de EL dus PSV gaat een probleem krijgen als ze niet tenminste groepsfase EL halen. Nog even los van de enorme financiële achterstand op ajax die alleen maar groter wordt.
Er is nog wel een redelijke kans dat de nummer 2 pas in de 3e voorronde CL hoeft te beginnen. Dan moet de winnaar van de EL zich in eigen land wel plaatsen voor groepsfase CL.
En dan is de nummer 2 dus verzekerd van minimaal groepsfase EL.
DiepeMast
Invaller
Berichten: 2300
Lid geworden op: 04 aug 2015, 08:21
Locatie: Heerhugowaard

Rosario is toch ook veldvulling. Die zie ik echt bijna nooit wat zinnigs doen. Gutierrez voor Rosario en Ihattaren voor Thomas. Dan heb je toch een veel sterker elftal?

Hopelijk wint PSV met twee goals verschil. Is goed voor het Nederlands voetbal.

...

2-0! :lol:
"Ik zie genoeg aanknopingspunten om verder op te kunnen bouwen." :help:
SimonPoulsen
Oude garde
Berichten: 1203
Lid geworden op: 12 aug 2017, 17:47

Rosario zie ik nu een paar wedstrijden spelen de laatste weken. Staat in de as van het veld, en levert werkelijk elke bal in. Wat is die slecht, sangare net zo.
Lekker laten staan Schmidt!
Gebruikersavatar
Langedijk
Kristen
Berichten: 5530
Lid geworden op: 04 sep 2007, 10:12
Locatie: Langedijk

Een wanprestatie van die trainer door niet te wisselen terwijl diverse spelers er doorheen zaten. En die Rosario is inderdaad echt afschuwelijk slecht. Zonde voor AZ dat ze nu alleen de competitie nog hebben.
Stuk in m'n kraag, stuk in m'n bed
Gebruikersavatar
salmonyappi
Gewoon Dirk
Berichten: 10348
Lid geworden op: 14 jan 2005, 09:28
Locatie: Heiloo

Langedijk schreef: 25 feb 2021, 22:31 Een wanprestatie van die trainer door niet te wisselen terwijl diverse spelers er doorheen zaten. En die Rosario is inderdaad echt afschuwelijk slecht. Zonde voor AZ dat ze nu alleen de competitie nog hebben.
Die trainer spoort echt niet. Thomas (o.a.) stond met regelmaat uit te hijgen met de handen op zijn knieën en nog 10 minuten te spelen. En dan pas in de 90e minuut wisselen.
Het is geen hom, het is geen kuit, 't is voetbalkaviaar !!
capefear
Seizoenkaarthouder
Berichten: 499
Lid geworden op: 06 okt 2020, 09:49

salmonyappi schreef: 25 feb 2021, 23:17 Die trainer spoort echt niet.
Ik denk dat die Ihattaren niet spoort en dat je als trainer wel klaar bent met dat soort figuren die de gehele sfeer in de groep bederven met egocentrisch gedrag omdat ze niet hun zin krijgen . We moeten heel gelukkig zijn met normale jongens als Stengs, koopmeiners, Boadu en Wijndal als je dit zo allemaal leest. Dit heeft niets meer te maken met leeftijd, of dat zijn vader vroeg is overleden. En dan zet zo'n Raiola vervolgens de club ook nog eens onder druk omdat hij andere kapitaalkrachtige spelers van die club vertegenwoordigd om zijn protegee het vooral niet te moeilijk te maken. Het is gewoon triest dat je zo'n blaag niet enkele maanden buitenspel kan zetten omdat alles draait om geld.
Er is volgens PSV met het talent geen land te bezeilen en dat begon al tijdens het eerste trainingskamp van dit seizoen, waaraan hij veel te zwaar begon. In trainingen verslapte zijn aandacht en haalde hij niet het uiterste uit zichzelf.
Onder anderen aanvoerder Denzel Dumfries pakte hem een keer voor het oog van de buitenwacht bij de spreekwoordelijke lurven.
Ihattaren liep te lanterfanten, vond hij. Ook buiten de lijnen ging van alles mis, tot aan de kleinste details toe. Een simpel voorbeeld? Ihattaren weigerde bijvoorbeeld op het gebied van voeding en verzorging de richtlijnen te volgen. Hersteldrank nam hij na de training niet tot zich, zo klinkt het vanuit de club. Hij zou gezegd hebben dat hij de vloeistof had opgedronken en bleek deze dan in het gras weggegooid te hebben.

Ihattaren weigerde om na een sessie in de hitte een speciaal voor de PSV'ers opgetuigd ijsbadje te nemen en moest door (de nog een maand jongere) Noni Madueke bijna meegesleurd worden om dat alsnog te doen.

Allemaal kleine ergernisjes en ook nog wel overkomelijk, maar het bleef botsen tussen Schmidt en de potentiële international. Hij greep al eens eerder in en de afgelopen week was het weer hard tegen hard. Ihattaren meldde zich een keer ziek, waarna intern bij PSV werd getwijfeld of dat wel zo was. Hij gaf aan dat hij met een individuele trainer aan de slag ging en als de club dat navroeg, bleek de betrokken trainer hem al een maand niet te hebben gezien. Daarnaast liep hij op een vrije dag een blessure op en werd er getwijfeld of hij wel ziek was geweest als hij zich ziek had gemeld.

Vorige week escaleerde de situatie toen Ihattaren op een negatieve manier aanwezig was in de kleedkamer bij het duel met Olympiakos. Hij reageerde cynisch richting zijn teamgenoten en droeg niet bij aan het teamgevoel, vond Schmidt. Velen bij de club deden volgens PSV nogal wat om hem de afgelopen tijd te helpen - van coaching tot verdrietverwerking - maar het gevoelen is dat er niks terug komt van de andere kant.
SimonPoulsen
Oude garde
Berichten: 1203
Lid geworden op: 12 aug 2017, 17:47

I zhink dat die rare Duitser groot gelijk heeft. Die kerel is te dik, gedraagt zich als een vedette, maar heeft geen rendement en voert geen reet uit. Zaalvoetballertje.
Gebruikersavatar
G-Vak
Invaller
Berichten: 2127
Lid geworden op: 31 mei 2006, 11:55
Locatie: Alkmaar
Contacteer:

Aanpakken voor het oog van de spelersgroep, maar ja dat is "respectloos".
Het bekende probleem.
Gebruikersavatar
salmonyappi
Gewoon Dirk
Berichten: 10348
Lid geworden op: 14 jan 2005, 09:28
Locatie: Heiloo

capefear schreef: 02 mar 2021, 08:08 Ik denk dat die Ihattaren niet spoort en dat je als trainer wel klaar bent met dat soort figuren die de gehele sfeer in de groep bederven met egocentrisch gedrag omdat ze niet hun zin krijgen . We moeten heel gelukkig zijn met normale jongens als Stengs, koopmeiners, Boadu en Wijndal als je dit zo allemaal leest. Dit heeft niets meer te maken met leeftijd, of dat zijn vader vroeg is overleden. En dan zet zo'n Raiola vervolgens de club ook nog eens onder druk omdat hij andere kapitaalkrachtige spelers van die club vertegenwoordigd om zijn protegee het vooral niet te moeilijk te maken. Het is gewoon triest dat je zo'n blaag niet enkele maanden buitenspel kan zetten omdat alles draait om geld.
Je reageert met Ihataren, maar het ging over iets anders, nl. over de trainer die niet op tijd of verkeerd wisselt.
Het is geen hom, het is geen kuit, 't is voetbalkaviaar !!
Gebruikersavatar
Kilkenny
Moderatort
Berichten: 6981
Lid geworden op: 22 feb 2005, 21:24
Locatie: Alkmaar

Van teletekst:
Einde seizoen PSV'er Mauro Júnior

PSV moet het de rest van het seizoen
stellen zonder de 21-jarige Braziliaan
Mauro Júnior.De middenvelder,die ook
als aanvaller en verdediger inzetbaar
is,heeft een knieblessure en is acht
tot tien weken uit de roulatie.Hij kwam
dit seizoen voor PSV in 19 van de 24
eredivisieduels in actie.
Ondanks de goede zorgen van Schmidt :wink: missen zij weer een optie voor de langere termijn.
_________________
"I don't know that!"
Gebruikersavatar
salmonyappi
Gewoon Dirk
Berichten: 10348
Lid geworden op: 14 jan 2005, 09:28
Locatie: Heiloo

Typische Miskend Talent-reactie. Ik denk dan altijd: doe toch eens normaal joh.........:
In de 91ste minuut bewees de negentienjarige middenvelder vervolgens zijn klasse. Ihattaren kreeg de bal van Götze en krulde hem met zijn linkerbeen prachtig in de verre bovenhoek, het was zijn eerste goal van 2021. Direct sprongen zijn ploeggenoten hem juichend om de hals. Daarna zocht Ihattaren de camera op en riep hij: 'Niemand krijgt mij kapot, níémand!'
Het is geen hom, het is geen kuit, 't is voetbalkaviaar !!
Gebruikersavatar
G-Vak
Invaller
Berichten: 2127
Lid geworden op: 31 mei 2006, 11:55
Locatie: Alkmaar
Contacteer:

Tegenwoordig kijkt elke speler voordat de wedstrijd begint eerst
waar de camera's staan, om na een goal de mafste koppen te trekken,
hartjes te maken en te brullen naar de familie en natuurlijk op het logo
van de club te kloppen, waarmee ze eigenlijk willen zeggen dat zij
de belangrijkste speler zijn. Ik word daar zooo moe van !! ](*,)
Gebruikersavatar
Langedijk
Kristen
Berichten: 5530
Lid geworden op: 04 sep 2007, 10:12
Locatie: Langedijk

salmonyappi schreef: 04 apr 2021, 17:08 Typische Miskend Talent-reactie. Ik denk dan altijd: doe toch eens normaal joh.........:
Dat jochie is rijp voor een psychiater. Hij mag blij zijn dat ie een balletje kan trappen, anders had ie net als veel van zijn landgenoten allang een strafblad gehad. En natuurlijk is het allemaal de schuld van anderen.
Stuk in m'n kraag, stuk in m'n bed
Gebruikersavatar
pAZcal
Barry
Berichten: 4046
Lid geworden op: 17 mei 2006, 18:52
Locatie: Leiden

Langedijk schreef: 04 apr 2021, 20:17 Dat jochie is rijp voor een psychiater. Hij mag blij zijn dat ie een balletje kan trappen, anders had ie net als veel van zijn landgenoten allang een strafblad gehad. En natuurlijk is het allemaal de schuld van anderen.
Dit is waarom onze talenten altijd spelen. ;)
Plaats reactie