Geloof, Politiek & Racisme II

Het forum waarin men naar hartelust kan discussieren op een hoogstaand niveau.

Provinciale Statenverkiezingen in maart 2019:

Peiling eindigde op 02 jul 2019, 18:21

CDA
1
4%
PvdA
0
Geen stemmen
VVD
6
21%
SP
2
7%
PVV
4
14%
FvD
8
29%
Groen Links
4
14%
ChristenUnie
0
Geen stemmen
D66
3
11%
DENK
0
Geen stemmen
 
Totaal aantal stemmen: 28
MarkusHenriksen19
Herry en/of Berry
Berichten: 69
Lid geworden op: 31 jan 2019, 07:00

salmonyappi schreef: 15 jul 2021, 22:09 Wat een kutwijf, die Sylvana Simons.
Dat mensen kritisch zijn op het beleid, prima, goed zelfs, maar zij heeft geen enkel concreet voorbeeld gegeven van hoe het wel kan. Ook is het ronduit schofterig om Rutte hiervoor persoonlijk aansprakelijk te stellen. Zeker om dit precies na een urenlang debat te zeggen zodat de kans groter is dat hij zich ongelukkig verspreekt, wat vervolgens rijkelijk op sociale media wordt gedeeld. Daarnaast bepleit ze hier een keiharde lockdown terwijl landen als Italië, Spanje, Griekenland en Engeland het alleen maar slechter doen. Dat landen als Zweden en Denemarken het beter doen, heeft vooral met de lagere bevolkingsdichtheid te maken en net zoals in de Duitstalige en Oost-Europese landen luisteren ze daar wel naar de overheid.

Het valt me altijd op als ik in Amsterdam met de metro ga vanuit Sloterdijk (eigenlijk alleen mensen uit Noord-Holland) richting de Bijlmer, hoe dieper de stad in, hoe meer schijt ze hebben aan alle maatregelen. Het electoraal van Simons betreft naar mijn mening dan ook een soort anti-VVD waarbij het onderscheid met Geert en Thierry wordt gemaakt, dat de een meer buitenlanders wil en de ander geen/minder/geassimileerde en dat de een roept om meer blauw op straat terwijl de ander ze wil afschaffen omdat ze racisten zijn.
'Deze spelers zijn niet top. Het zijn goede spelers die topspelers willen worden.' ~ Louis van Gaal, juli 2008
Gebruikersavatar
Bombaman
Ben-Sider
Berichten: 772
Lid geworden op: 14 jan 2005, 21:57

MarkusHenriksen19 schreef: 16 jul 2021, 09:41 Het electoraal van Simons betreft naar mijn mening dan ook een soort anti-VVD waarbij het onderscheid met Geert en Thierry wordt gemaakt, dat de een meer buitenlanders wil en de ander geen/minder/geassimileerde en dat de een roept om meer blauw op straat terwijl de ander ze wil afschaffen omdat ze racisten zijn.
Simons is alleen maar op zoek naar aandacht. Bij alles wat niet in haar straatje past kruipt ze professioneel in de slachtofferrol. Simons is het boegbeeld van wat er mis is in onze hedendaagse samenleving. Vingertje wijzen, anderen betichten van alles wat er in hun eigen bekrompen wereldje niet deugt en als je een weerwoord krijgt stampend weglopen. Het zal niet lang duren eer ze de racismekaart trekt omdat iemand anders een afwijkende mening heeft. Mark my words.

"De nieuwe fascisten zijn de anti-fascisten" kan ook hier toegepast worden.
Cetero censeo birrum bibendum esse
Gebruikersavatar
Langedijk
Kristen
Berichten: 5899
Lid geworden op: 04 sep 2007, 10:12
Locatie: Langedijk

Bombaman schreef: 16 jul 2021, 10:41 Het zal niet lang duren eer ze de racismekaart trekt
Dat heeft ze al meermaals gedaan hoor. Daar draait alles wat ze zegt en doet uiteindelijk om.
Stuk in m'n kraag, stuk in m'n bed
Plaats reactie